×
logo-hvidlogo-sort
Menu
logo-sort
Menu

BiB-Shorts Stealth

Stealth er vores absolutte topmodel med det suveræne Pro Gold Edition indlæg. Stealth er helt uden produkt logoer - bare sort uden nogen dikkedarer, total...

1.199,00kr.

retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Stealth er vores absolutte topmodel med det suveræne Pro Gold Edition indlæg. Stealth er helt uden produkt logoer - bare sort uden nogen dikkedarer, total underspillet elegance og en kvalitet udover det normale.
Let the legs do the talking - lad benene tale, ikke tøjet. Når kun det bedste er godt nok! Vi har brugt alt vores viden og 20 års erfaring fra Pro Teams, Race Across America, utallige motions- og licensklubber, Team Rynkeby, Cykelnerven, Team Giv Håb … og ikke mindst egne timer i sadlen, på at udvikle de ultimative bib shorts.
Vi har brugt den fantastiske Power lycra fra den italienske fabrik M.I.T.I., det er en super elastisk lycra med 4-vejs stretch, som er meget åndbar, beskytter mod UV stråler og så er den helt gennemfarvet sort, d.v.s. at den ikke bliver gennemsigtig selv når den er våd eller når din dyrebare sved gennemvæder buksen.
Pro Gold er vores nyeste topindlæg til long distance med en saddeltid på 8 timer. Indlægget består af 4 lag der alle er bi-elastiske hvilket gør at den følger kroppens bevægelser. De 4 lag er bundet sammen af en perforeret elastisk tekstil, der fuldender indlæggets elasticitet. Overfladen er i Soft Tech, der er udviklet til at transportere fugt ud af indlægget.
Øverste lag af foam er perforeret med 3 mm. huller, der spiller sammen med Soft Tech. Miderste lag er 3X-teknologien der giver en regulær overgang imellem de forskellige lag, så der ikke længere er nogle hårde kanter. midterlaget er i den specielle bi-density foam, der giver en ekstrem stabilitet (140 kg/m3).
Derudover er det nederste lag i LF SAT teknologien, der giver den sidste fleksibilitet og formbarhed til indlægget.

Specifikationer

Varenummer: 1261
Vægt: 0.200kg
Tarifnummer: 61143000

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved