×
logo-hvidlogo-sort
Menu
logo-sort
Menu

Dynamic Dirt Destroy 400 ml. Spraydåse

Produktet alle taler om 😀 Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet...

På lager

79,00kr.

retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Produktet alle taler om 😀
Skum i en spraydåse, der gør rengøring af din cykel let og sjovt. Velegnet til blanke og matte stel, designet til at rengøre hele din cykel (også din kæde, kassette og kranksæt), med eller uden vand (e-bike sikker) og den er biologisk nedbrydelig. Bare spray, vask og gå!

Detaljerne:
Vil du have den reneste cykel nogensinde? Brug den kraftfulde Dirt Destroy Spray. Denne innovative skumspray er hård mod snavs og sikker at bruge på alle cykler. Kan bruges uden vand til (sportslige) e-cykler!

Dynamic Dirt Destroy Spray er en innovativ, cykelspecifik rengøringsspray. Den kraftige skumspray kan bruges på alle materialer, der ses på cykler. Det er sikkert at bruge på kulstof, aluminium, keramik, metal, titanium, stål, gummi, krom og mange flere. Skummet renser stribefrit, er nemt at påføre og ideelt til at rense pletter, der normalt er svære at nå.

Påføring:
Spray Dirt Destroy Spray direkte på dit stel og din cykeldele. Lad det trække i 2-3 minutter og skyl med rent vand. Snavset vil simpelthen falde af din cykel, mere genstridigt snavs fjernes nemt med en blød børstehår. Dirt Destroy Spray er fremragende at bruge, når du ikke har adgang til vand på farten eller til at rengøre din e-cykel. Du skal blot tørre skummet af med en klud efter at have ladet det gøre sit arbejde.

Pro tip:
Du kan også bruge Dirt Destroy Spray til at friske bløde materialer og tekstiler op, såsom handsker, hjelmfor eller overtrækssko.

Specifikationer

Varenummer: DY-029
Vægt: 0.000kg
EAN-nummer: 8720387297078

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved