×
logo-hvidlogo-sort
Menu
logo-sort
Menu

Energy Drink 1,3 kg.

Kulhydrater er den vigtigste energikilde under intensiv træning. Da kroppen har en begrænset kapacitet til optagelse af kulhydrater, er det anbefalet at indtage kulhydrater via...

329,00kr.

retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Kulhydrater er den vigtigste energikilde under intensiv træning. Da kroppen har en begrænset kapacitet til optagelse af kulhydrater, er det anbefalet at indtage kulhydrater via kosten under (intensiv) træning længere end 60 minutter.
6d ENERGY SPORTS DRINK er en energidrik med et højere indhold af kulhydrater (12%) og højere osmolalitet (370 mOsm/kg) end i isotonisk energidrik. Som resultat af dette, sigter 6d ENERGY SPORTS DRINK efter at tilføre kulhydrater til de arbejdende muskler og i mindre omfang at vedligeholde væskebalance eller gendanne svedtab. Specielt under præstationer i koldt klima hvor behov for energi er større end behov for væske, da svedmængden er mindre end i varmere klima. Grundet den store mængde natrium (450 mg/500 ml.) kan denne sports drik også bruges i varmere og fugtigere vejrforhold, såfremt den er kombineret med vand eller en hypotonisk sportsdrik (som 6d Hydro/ORS). Selv i sportsgrene hvor muligheden for indtagelse af energi er begrænset (f.eks. holdsport som fodbold), er 6d ENERGY SPORTS DRINK et meget godt valg, hvilket skyldes den høje mængde kulhydrater.
Ydermere indeholder 6d ENERGY SPORTS DRINK en glukose:fruktose ratio på 2:1 hvilket tillader kroppen at optage op til 90 g. kulhydrater i timen under træning. Denne 2:1 ratio og dens acceptable osmolalitet (± 370 mOsml/kg), er hovedårsagerne til at denne energidrik er et bedre valg under træning end mange andre energidrikke.
6d ENERGY SPORTS DRINK kan også bruges som en ”carbo loader” til at øge energireserverne i kroppen, både før og efter træning.
Kort sagt, er 6d ENERY SPORTS DRINK det ideelle valg for alle atleter der hovedsaligt mangler energi (sukker) både før, under og efter træning, især i koldt klima.
Anbefalet brug
Bland 65g (= 2 scoops) pulver I 500 ml. vand.
Drik 250-750 ml. i timen under træning, afhængigt af behov for væske og kulhydrater. Kan drikkes både varmt og koldt.

Specifikationer

• 2:1 kulhydrat mix
• Elektrolytter
• Naturlig smag og farve
• Drikkes varm/kold

Varenummer: 1007X
Vægt: 0.000kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved