×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Energy Fruit Caffeine 12x32g

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Udover den rigtige sportsdrik er også energibarer og -geler ofte afgørende for en hurtig og let fordøjelig energiforsyning under (udholdenheds)træning. Barer med højt indhold af...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det.
Kontakt Konggaard, hvis du ønsker at forhandle Black Inc produkter.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
229

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 499 DKK
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til din leveringsadresse på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Kvalitet og motivation går hånd i hånd, og for optimal ydeevne er det detaljerne, der gør forskellen. Det er derfor ikke overraskende, at QM-produkter er højt værdsat af fysio- og medicinsk personale og rytterne fra mange World Tour hold, heriblandt; Bahrain Victorious - BORA-hansgrohe - QuickStep-Alpha Vinyl Groupama-FDJ - Bike Exchange-Jayco - Cofidis - Team
Shop QM Sports Care
CTA icon
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Udover den rigtige sportsdrik er også energibarer og -geler ofte afgørende for en hurtig og let fordøjelig energiforsyning under (udholdenheds)træning. Barer med højt indhold af protein, fedt og fibre sænker mavetømningen og dermed absorptionshastigheden af den ønskede energikilde (kulhydrater). Desuden er sådanne barer ofte årsagen til en "fuld" følelse og mave-tarmproblemer.

6d ENERGY FRUIT + CAFFEINE har et meget lavt fedt-, protein- og fiberindhold og er derfor en letfordøjelig, kulhydratrig frugtbar. Takket være dens bløde tekstur er denne kompakte energikilde meget nem at tygge, selv i koldt vejr. Dette gør 6d ENERGY FRUIT til en fremragende mulighed for at veksle med 6d ENERGY GELS. En frugtbar indeholder 26 g kulhydrater i et forhold mellem glukose og fructose på 2:1. Takket være dette 2:1-forhold kan kroppen optage op til 90 g kulhydrater i timen. I modsætning til de fleste andre "energivingummier" indeholder denne frugtbar også 100 mg natrium. Tilsætningen af natrium giver mulighed for en hurtig genopfyldning af saltreserverne i kroppen. Dette er især vigtigt for atleter, der ikke kun sveder meget, men også sveder masser af salte (“salte sweaters”), og især under træning i et varmt miljø, der forårsager store svedtab.

Ud over 26g kulhydrater og 100mg natrium suppleres 6d ENERGY FRUIT + CAFFEINE med 75mg koffein. Det er velkendt, at koffein kan øge mental årvågenhed og forsinke træthed. Som et resultat heraf kan koffeinindtagelse forbedre præstationen i et bredt spektrum af sportsgrene, herunder langsigtede indsatser, maksimal indsats med en varighed på 1 til 60 minutter, men også i sport med en typisk intervalkarakter (f.eks. 'stop-and-go' ' sportsgrene såsom fodbold og tennis).

Kort sagt er 6d ENERGY FRUIT + CAFFEINE det ideelle valg for atleter, der ønsker at øge koffeinniveauet i deres blod i optakten til et vigtigt konkurrencemoment, især hvis de leder efter et velsmagende alternativ til en energigel med koffein.

Specifikationer

• 26 g. kulhydrater med et 2:1 kulhydrat mix
• 100 mg. natrium
• 75mg koffein
• 50% frugt

Varenummer: 1021XX
EAN-nummer: 5425039528250

Relaterede produkter

Relaterede produkter

   Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

   Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

   Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
   Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
   Shop 6d Sports Nutrition
   arrowKonggaard
   Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

   kortlogoer
   Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
   arrow-down