×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Isobuffer 700 g

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Tilsyring er en væsentlig årsag til muskeltræthed under kort og højintens træning, selv når de kortere ”eksplosioner” sker under en udholdenheds effort som et cykelløb...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
299

239,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 499 DKK
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til din leveringsadresse på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Kvalitet og motivation går hånd i hånd, og for optimal ydeevne er det detaljerne, der gør forskellen. Det er derfor ikke overraskende, at QM-produkter er højt værdsat af fysio- og medicinsk personale og rytterne fra mange World Tour hold, heriblandt; Bahrain Victorious - BORA-hansgrohe - QuickStep-Alpha Vinyl Groupama-FDJ - Bike Exchange-Jayco - Cofidis - Team
Shop QM Sports Care
CTA icon
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Factor Bikes er udviklet og konstrueret til at være de bedste cykler i verden og tilbyder atleter friheden til at køre hurtigt og have det sjovt. På deres egen fabrik optimer Factor konstant deres cykler og de samarbejder med en række verdensklasse atleter som konstant hjælper med at udvikle produkterne.
Shop Factor
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Tilsyring er en væsentlig årsag til muskeltræthed under kort og højintens træning, selv når de kortere ”eksplosioner” sker under en udholdenheds effort som et cykelløb eller en fodboldkamp. Succes i disse sportsgrene vil derfor afhænge enormt meget af graden man kan udskyde tilsyring i musklerne. Hvis du kigger på angrebene i slutspurten i cykelløb eller de mange korte og længere spurter som fodboldspillere eller hockeyspillere skal udføre under en kamp. Igen er tilsyring ofte en ”party pooper” der tvinger musklerne til at sænke tempoet. Dog har kroppen et begrænset antal af ”buffers”, såkaldte “bufferkapacitet”, der kan (delvist) forsinke tilsyring under disse højintensitets intervaller. Mængden af bikarbonat i blodet har en vigtig sammenhæng med bufferkapaciteten. Desværre er bikarbonatreserver begrænset og reserverne mindskes når disse korte maksimum efforts bliver udført (for) hurtigt efter hinanden. Ved at ”stack loade” bikarbonatreserver før og under træning, kan kroppen yderligere forsinke det kritiske moment af syre opbygning i afgørende momenter. Dette bliver endnu mere vigtigt når ketoner benyttes under træning, som er kendt for at øge syren i blodet.
6d ISOBUFFER SPORTS DRINK er en isotonisk energidrik (327 mmol/kg.), der indeholder 30 g. kulhydrater i en 2:1 glukose:fruktose ratio. Dette garanterer en hurtig absorbering af både kulhydrater og væske under træning. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK adskiller sig fra ”normal” isonisk sportsdrik som f.eks. 6d ISOTONIC SPORTS DRINK, takket være dens lagring af elektrolytter. En flaske (500 ml.) 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK indeholer 4,6 g. natrium (+kalium) bikarbonat (= buffer). 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK er til dato den eneste isotoniske energidrik der kan øge og vedligeholde bufferkapaciteten før og under længere intense udholdenheds træning.
Da natriumbikarbonat er den største bikarbonatkilde i denne energidrik, resulterer det også i et meget højt natrium indhold (1000 mg. pr. 500 ml.). Mængden af natrium i denne drik er sammenlignelig med mængden af natrium der findes i en dobbelt dosis af 6d HYDRO/ORS. Dette resulterer i at 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK hurtigt genopfylder salte, som er tabt gennem sved under konkurrence i varmt vejr. På grund af det høje indhold af salt, skal indtaget begrænses til 500 ml. i timen for at undgå mave-tarm problemer. Det er vigtigt at teste drikken med måde i konkurrence øjemed.
For at opsummere er 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK den ideelle energidrik under konkurrence hvor korte (gentagende) højintensitets efforts er afgørende, specielt hvis konkurrencen afgøres i en spurt. Denne energidrik kan også bruges til at opbygge bufferkapacitet som forberedelse til og under en restitutionsperiode efter en kort maks. Effort (0,5-5 min.), og hvis ønsket, også I combination med 6d SODIUM BICARBONATE. Bufferkapaciteten ved 500 ml. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK svarer til 4 kapsler 6d SODIUM BICARBONATE.

Anbefalet brug
Bland 35 g. (= 2 scoops) pulver med 500 ml. vand. Drik 500 ml. i timen under træning. Venligst ikke overskrid denne dosis. Indtagelse af en høj dosis natriumbikarbonat kan forårsage akut mave-tarm problemer.
For at kunne drage fordel af lagringseffekten ved 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK, er en dosis på 0,3-0,4 g. natriumbikarbonat pr. kg. kropsmasse krævet over en periode på ~8 timer før og under selve konkurrencen. For en person på 70 kg. vil det svare til 21-28 g. natriumbikarbonat. Denne dosis kan opnås ved at bruge 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK (før og under konkurrence), og når det ønskes også i kombination med 6d SODIUM BICARBONATE kapsler (kun før konkurrence). 500 ml. 6d ISOBUFFER SPORTS DRINK indeholder 4,6 g. natrium (+ kalium) bikarbonat pr. 500 ml. mens én kapsel af SODIUM BICARBONATE indeholder 1,125 g. natriumbikarbonat.

Specifikationer

• 30g kulhydrater
• 2:1 kulhydrat mix
• Lagrer elektrolytter
• Alkaline pH
• Naturlig smag og farve

Varenummer: 1023X
Vægt: 0.7kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down