×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Energrip CPC Langfingret

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Revolutionerende i cykelverdenen. En naturlig forlængelse af hånden, der forbedrer grebet og absorberer vibrationer. En ny synergi mellem menneske og produkt. Den nye Energrip, med...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
699

559,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 499 DKK
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til din leveringsadresse på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Kvalitet og motivation går hånd i hånd, og for optimal ydeevne er det detaljerne, der gør forskellen. Det er derfor ikke overraskende, at QM-produkter er højt værdsat af fysio- og medicinsk personale og rytterne fra mange World Tour hold, heriblandt; Bahrain Victorious - BORA-hansgrohe - QuickStep-Alpha Vinyl Groupama-FDJ - Bike Exchange-Jayco - Cofidis - Team
Shop QM Sports Care
CTA icon
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Factor Bikes er udviklet og konstrueret til at være de bedste cykler i verden og tilbyder atleter friheden til at køre hurtigt og have det sjovt. På deres egen fabrik optimer Factor konstant deres cykler og de samarbejder med en række verdensklasse atleter som konstant hjælper med at udvikle produkterne.
Shop Factor
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Revolutionerende i cykelverdenen. En naturlig forlængelse af hånden, der forbedrer grebet og absorberer vibrationer. En ny synergi mellem menneske og produkt.

Den nye Energrip, med Prologos patenterede CPC (Connect - Power - Control) cykelteknologi og dens design, er resultatet af forskning med partnere og fagfolk af ekspertise, repræsenterer det ultimative inden for handsker, der tilbyder tre fordele på én gang:

- Greb og Stødabsorbering

CPC's 3D-printede polymerer er specielt udviklet til at give et sikkert greb under alle forhold og vejr, mens formen og placeringen på strategiske punkter af hånden sikrer, at de fleste af de vibrationer, som cyklen overfører til kroppen, absorberes, hvilket reducerer stress markant. på sener, muskler og led og giver dig mulighed for at cykle i længere tid uden ubehag eller smerter. Har du nogensinde hørt om marginal gains?

- Termoregulerende

Luftgennemstrømning er en nøglefaktor for en komplet handske. Den nye Energrip har et stort luftkøleområde + kølekanaler på indersiden for at sikre kontinuerlig luftstrøm og for at eliminere varme og sved, mens håndfladen holdes kølig. Bagsiden af ​​nylon og polyester giver fremragende isolering og holder kropstemperaturen uændret under både varme og kolde forhold. du skal ikke længere bekymre dig om at bære flere par handsker for at klare forskellige temperaturer i løbet af dagen, tag Energrip på og nyd din tur.

- Højere udholdenhed

Elektromyografiundersøgelser foretaget af Performance Center ved University of Besançon har vist, at den CPC, der bruges af Energrip, absorberer 10 % flere vibrationer end en ikke-CPC håndflade, der arbejder på to forskellige bølgelængder. Dette, kombineret med kontinuerlig termoregulering, sikrer mindre træthed af muskel- og karpaltunnelen.

Energrip er den foretrukne handske for Team Bahrain Victorious, EF Education-TIBCO-SVB'er og mange andre.

Specifikationer

Varenummer: GLOVELFBW08
Vægt: 0.01kg
Tarifnummer: 61169300

Relaterede produkter

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down