×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Vegan Protein 800 g.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Næst efter protein, er leucinindholdet...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
399

319,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til Postnord afhentningssted på alle ordrer over 499 DKK
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Fri fragt til din leveringsadresse på alle ordrer over 1.000 DKK
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Black Inc er en stolt partner af Israel – Premier Tech, Black Inc leverer hjul og komponenter til holdet og sørger for at de har de bedste forudsætninger for at levere resultater.
Shop Black Inc
CTA icon
Kvalitet og motivation går hånd i hånd, og for optimal ydeevne er det detaljerne, der gør forskellen. Det er derfor ikke overraskende, at QM-produkter er højt værdsat af fysio- og medicinsk personale og rytterne fra mange World Tour hold, heriblandt; Bahrain Victorious - BORA-hansgrohe - QuickStep-Alpha Vinyl Groupama-FDJ - Bike Exchange-Jayco - Cofidis - Team
Shop QM Sports Care
CTA icon
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Wolfpack-Logo-white1
The man, the myth, the legend!
Sportsdirektør Davide Bramati taler om holdets næste etape i Giro d’Italia.
Quick-Step Alpha Vinyl har mange store personligheder blandt rytterne men også blandt deres staff er der legender.
Shop Wolfpack
CTA icon
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
6d-logo-white1
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
CTA icon
UDOG-logo-white1
Navnet UDOG står for Underdog, sportsudtrykket, der identificerer en atlet i konkurrence, som forventes at tabe, men som stadig fanger passionen ved sine fans. The Underdog forsøger at bevise, at alle med et ønske om at lykkedes og hårdt arbejde, kan overraske og vinde.
Shop UDOG
CTA icon
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Factor Bikes er udviklet og konstrueret til at være de bedste cykler i verden og tilbyder atleter friheden til at køre hurtigt og have det sjovt. På deres egen fabrik optimer Factor konstant deres cykler og de samarbejder med en række verdensklasse atleter som konstant hjælper med at udvikle produkterne.
Shop Factor
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Undersøgelser har vist at en dosis på 20-40 g. protein pr. indtag er nødvendigt for at maksimere muskelvækst og restitution. Næst efter protein, er leucinindholdet i proteinet meget vigtigt. Det er bevist at 3 g. leucin er nødvendigt for at maksimere muskelproteinsyntese. Valleprotein har et højt protein- og leucinindhold samt en ideel aminosyre profil, hvilket gør det til den bedste proteinkilde til at maksimere muskelproteinsyntese. Specielt efter træning, da aminosyren fra valleproteinet er hurtigt absorberet og fordøjet hurtigst (se 6d WHEY PROTEIN). En høj dosis casein protein (40 g.) er det bedste at indtage inden sengetid på grund af dets vedvarende frigivelse (se 6d Night Protein). Dog er det ikke alle atleter der kan/vil bruge disse mælkebaseret proteinkilder. Tænk blot på atleter med mælkeallergi, laktoseintolerans og atleter der aktivt lever plantebaseret.
Baseret på hidtidige undersøgelser er animalske proteiner som f.eks. valleprotein mere effektive til opbygning af muskelmasse end plantebaseret proteiner. Dette skyldes delvist sammensætningen af aminosyre (= aminosyre profil). Plantebaseret proteiner indeholder typisk mindre protein og mindre leucin end animalske proteinkilder og er ofte lave på en eller flere essentielle aminosyre. Dog betyder det ikke at plantebaseret proteiner ikke er i stand til at bidrage med Grundig muskelrestitution, generel restitution og opbygning af muskelmasse og muskelstyrke. Studier har faktisk vist det modsatte, at muskelopbyggende egenskaber ved plantebaseret proteiner kan øges ved at kombinere plantebaseret proteinkilder med en supplerende aminosyre profil (f.eks. ærte- og risprotein), ved at tilføje ekstra leucin eller ved at indtage en større dosis af plantebaseret proteiner.
Af disse grunde indeholder 6d VEGAN PROTEIN en naturlig blanding af premium ærte- og risprotein med tilføjet L-leucin for at sikre en komplet aminosyre profil. Én servering indeholder 29 g. kvalitets protein og 3 g. L-leucin. En naturlig sammensætning af fordøjelses enzymer er blevet tilføjet til proteinblandingen for at forbedre fordøjelsesevnen i det plantebaseret protein, som faciliterer en hurtigere absorbering af aminosyre. 6d VEGAN PROTEIN er fri af soja og lactose og indeholder ingen kunstrige smage, farver eller sødestoffer.
Resultatet er, at 6d VEGAN PROTEIN er bedst egnet til atleter der sigter efter et plantebaseret proteinpulver der støtter muskelopbygning og -restitution maksimalt og derved optimerer træningstilpasning. Denne proteinpulver er også et fremragende valg for vegetarer og veganere der leder efter en nem og effektiv made at øge deres daglige protein indtag, uagtet om de er i gang med et vægttab.
Anbefalet brug
Bland 40 g. (= 2 scoops) pulver med 300 ml. vand.
Til brug direkte efter træning, eller i løbet af dagen så det daglige proteinbehov opnås.
Bland med 300 ml. sojamælk som en ’NIGHT PROTEIN’ shake med ±40 g. protein.

Specifikationer

• Ærte- ris protein
• 29 g. protein
• 3 g. L-leucin
• Sukkerfri
• 100% naturlig

Varenummer: 1033X

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down